Notícies

Aquesta setmana serem a Copons i a Capellades

Iguana visitarem aquest proper divendres dia 6 de març el municipi de Copons i diumenge dia 8 ens instal·larem a Capellades. Amb l’objectiu d’oferir una atenció al client de proximitat, personalitzada i de qualitat, Iguana visitem, de manera regular, diferents indrets de la comarca on hi tenim presència. Així doncs aquest divendres dia 6 de març, a partir de les 19.30 hores a la Sala Polivalent de Copons, els nostres tècnics oferiran una xerrada als habitants de Copons per explicar el desplegament de la fibra òptica al municipi que començarà en breu. Farem arribar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Copons resolent una de les mancances històriques del municipi que no disposa de telecomunicacions de gran ample de banda.

Aquesta inversió es farà amb fons propis d’Iguana que invertim al territori i també amb finançament de fons FEDER de la Unió Europea destinats a fer arribar connexió d’alta qualitat a zones blanques, és a dir a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat a Internet.

Mercat Figueter de Capellades

D’altra banda, aquest proper diumenge dia 8 de març ens instal·larem de 10 a 20 hores al Mercat Figueter de Capellades en un estand ubicat a la plaça de Catalunya de la localitat. Des d’allí mateix, els capelladins i capelladines que ho desitgin o qualsevol persona de la comarca que visiti el Mercat Figueter, podrà tramitar l’alta dels nostres serveis d’Internet, telefonia fixa i mòbil, i televisió que ofereix Iguana. La fibra òptica d’Iguana és la que ofereix més velocitat al municipi amb una alta qualitat de servei, només tres mesos de permanència i una atenció al client de proximitat ja que som experts en telecomunicacions.