Notícies

Comunicat sobre els serveis bàsics que prestem a Iguana

Des d’Iguana volem recordar que segons el que s’estableix en el Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i el Reial Decret 463/2020 de declaració d’estat d’Alarma citant la llei 8/2011 de 28 d’abril de protecció d’infraestructures crítiques, els serveis de telecomunicacions són considerats serveis essencials. Iguana som prestadors d’aquests serveis essencials com poden ser la telefonia o Internet a la comarca de l’Anoia i municipis limítrofs.

Per tot plegat i entenent que els serveis que nosaltres prestem són una necessitat i no un luxe, garantirem la continuïtat dels mateixos com hem fet sempre extremant les mesures de seguretat tant per als clients com per al nostre equip que des de fa dies ja han adoptat les mesures recomanades per les autoritats sanitàries competents. En aquest sentit, també hem posat a disposició de l’equip eines de teletreball per a tots aquells llocs de treball que així ho permeten.

Pel que fa a la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada, romandrà tancada fins a nou avís seguint les indicacions de l’Ajuntament d’Igualada.

Per tot plegat,  els canals d’Atenció al Client es mantenen en ple funcionament ja sigui a través del telèfon 93 803 55 09, del xat que trobaràs a la nostra pàgina web www.iguana.cat (de dilluns a divendres de 8 a 20 h) i el correu electrònic contacte@iguana.cat. També podeu trobar informació a la nostra pàgina web www.iguana.cat.

Igualada,  16 de març de 2020