Notícies

Diumenge, Mercat Figueter de Capellades

Aquest proper diumenge dia 8 de març, de 10 a 20 hores serem al Mercat Figueter de Capellades en un estand ubicat a la plaça de Catalunya de la localitat. Des d’allí mateix, els capelladins i capelladines que ho desitgin o qualsevol persona de la comarca que visiti el Mercat Figueter, podrà tramitar l’alta dels serveis d’Internet, telefonia fixa i mòbil, i televisió que oferim Iguana.

Per tramitar l’alta només cal portar el DNI del titular, i dels titulars de les línies sobre les quals s’hagi de tramitar la portabilitat en el cas de telefonia fixa o mòbil, i el número de compte corrent. També recomanem portar la darrera factura de l’anterior operador, si s’escau, per tal de poder fer un anàlisi en detall dels serveis contractats i de l’ús que en fa d’aquests.

La nostra fibra òptica és la que ofereix més velocitat al municipi amb una alta qualitat de servei, només tres mesos de permanència i una atenció al client de proximitat ja que són experts en telecomunicacions.

Iguana tenim desplegada la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Capellades.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*