Notícies

La centraleta virtual, una aliada imprescindible per gestionar les trucades de l’empresa en temps de teletreball

Una centraleta virtual és un sistema de telefonia pensat per a empreses que funciona al núvol, i que en temps de confinament i teletreball et pot donar moltes solucions.

Aquests dies estem reconfigurant nombroses centraletes dels nostres clients i configurant-ne de noves perquè les empreses puguin seguir treballant, però des de casa, des del confinament, però d’una manera absolutament eficient i professional, mantenint l’atenció correcta de les trucades que reps.

La centraleta virtual et permet mantenir l’activitat telefònica habitual de l’empresa siguis on siguis tu i els teus treballadors. Et permet configurar extensions, veure si estan o no ocupades, transferir i desviar trucades, configurar comportaments basats en dia i hora, afegir locucions  i un llarg etcètera de prestacions. Amb la centraleta virtual pots seguir gestionant l’empresa sense necessitat de fer ús del teu telèfon mòbil, per exemple.

A més, si tens un ordinador o un telèfon mòbil et podem aconsellar per configurar la telefonia al teu ordinador o terminal mòbil i que puguis atendre així les trucades des del mateix dispositiu.

Contacta amb nosaltres i trobarem la solució que millor s’adapti a tu.