Notícies

Què pot fer una xarxa privada virtual per a tu en temps de confinament?

Una xarxa privada virtual (VPN, de les sigles en angles Virtual Private Network) és la solució ideal perquè una persona pugui treballar des de casa com si estigués a l’empresa. Es tracta d’una connexió xifrada entre dues ubicacions a través d’Internet.

La connexió VPN et permet simular una xarxa local sense necessitat que els seus integrants estiguin físicament connectats entre sí, sinó a través d’Internet. D’aquesta manera, els teus dispositius (per exemple, l’ordinador) estan connectats a la xarxa local com si estiguessin dins l’empresa amb una alta seguretat i amb les dades que s’envien xifrades. Podràs accedir a carpetes, programes i a recursos de la teva empresa des de casa.

Una connexió VPN requereix una configuració complexa que a Iguana podem fer tant si ja ets client nostre com si encara no ho ets.

Aquests dies són diverses les empreses que han connectat amb nosaltres per demanar-nos solucions de VPN per a que el seu equip pugui teletreballar amb normalitat mantenint el confinament necessari. Si és el teu cas, contacta amb nosaltres i t’ajudarem!          

Esquema de xarxa VPN d’accés remot

Facebooktwitter