Notícies

Vull canviar la LAN o la Xarxa d’Àrea Local

LAN és l’acrònim de Local Area Network, és a dir Xarxa d’Àrea Local, i fa referència a les connexions entre el router i els vostres dispositius.

Per a modificar aquests paràmetres, en primer lloc, heu de tenir en compte la protecció ACS, després d’accedir al router (en aquest article us expliquem com), i anar a la pantalla LAN:

Allà podreu canviar l’adreça IP del router, que per defecte és 192.168.1.1 per una altra. Una vegada fet el canvi, com sempre caldrà prémer el botó Apply. No oblideu guardar la configuració a System Tools/Configuration File/Save.

Recordeu que si canvieu l’adreça IP del router, perdreu la connexió des del vostre ordinar i haureu de tornar-vos a connectar, aquesta vegada a la nova adreça.

Si teniu un router EG8145V5 o un EG8245Q per a canviar l’adreçament, heu d’anar al menú Advanced, situat a l’esquerra. Allà seleccionar opció LAN i ja apareixerà per defecte l’apartat LAN Host:

Allà podreu canviar l’adreça IP del router, que per defecte és 192.168.1.1 per una altre. Una vegada fet el canvi, com sempre caldrà prémer el botó Apply. No oblideu guardar la configuració a partir de la pantalla principal, Maintenance Diagnostics/Configuration File i botó Save.