Notícies

Participem a Mirades del Confinament

Iguana col·laborem habitualment amb Òmnium Cultural i també hem volgut participar al projecte Mirades del Confinament impulsat per Òmnium i el Festival Cruïlla. Es tracta d’una idea de l’artista internacional Joan Fontcuberta que esdevindrà un fotomosaic gegant vinculat a la situació derivada de la Covid-19 i que té com a objectiu fer un homenatge a la solidaritat col·lectiva que ha emergit fruit d’aquesta crisi social i sanitària.

Des d’Iguana hi participem amb aquesta foto d’un dels nostres equips d’instal·ladors, degudament proveïts amb els equips de protecció individual, i que estan al peu del canó garantint la qualitat del nostre servei, sense perdre la vocació de proximitat que tenim a Iguana.

Ells dos estan a peu del carrer, però al seu darrera i com a empresa de serveis bàsics que som, hi tenim un equip absolutament implicat i entregat, sempre al teu servei.