Notícies

Reobrim la botiga a Igualada!

Aquest dilluns 8 de juny reobrim la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada que hem mantingut tancada seguint les recomanacions de les autoritats. Tot i haver tingut la botiga tancada al públic, Iguana hem seguit al teu costat treballant per oferir-te un servei d’alta qualitat amb una atenció al client de proximitat perquè som d’aquí i estem per tu!

A partir de dilluns ens pots trobar al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada en l’horari habitual (de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores) però també pots seguir posant-te en contacte amb nosaltres per qualsevol qüestió que necessitis pels canals habituals:

  • Per telèfon al 93 803 55 09
  • Per correu electrònic a contacte@iguana.cat
  • A través del xat que trobaràs a la nostra pàgina web (de 8 a 20 hores)  

I si optes per visitar-nos a la nostra botiga, has de saber que hem implementat totes les mesures de protecció per a evitar la transmissió de la Covid-19, protegir la teva salut i la del nostre equip: 

Horari preferent per a les persones majors de 60 anys
A la botiga, per a les persones majors de 60 anys, hem previst un horari d’atenció preferent de 10 a 12 hores, i de 19 i a 20 hores. 

I recorda! L’ús de la mascareta és obligatori. 

Facebooktwitter