Notícies

La fibra òptica arriba a Vinyes del Turó

Iguana hem desplegat la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a la urbanització Vinyes del Turó a Sant Esteves Sesrovires, fent arribar, així, la nostra connexió a Internet d’alta qualitat amb un servei de proximitat. Aquest desplegament fet amb fons propis, permet donar resposta a una de les demandes històriques dels veïns d’aquesta zona que fins ara no disposaven de connexió a Internet d’ample de banda.

Iguana oferim als veïns i veïnes una connexió a Internet d’alta qualitat amb dues velocitats possibles: 100/10 i 1000/300 Mbps. A la connexió a Internet també s’hi pot afegir la telefonia fixa i les línies mòbils que convingui. La permanència per als paquets de serveis que inclouen fibra òptica és de només tres mesos.

La tramitació de les altes de fibra òptica i telefonia mòbil es poden fer a distància a través de la pàgina web www.iguana.cat, telefònicament al 93 803 55 09, per correu electrònic a contacte@iguana.cat o amb el servei de xat que té la pròpia pàgina web i que està disponible de dilluns a divendres de 8 a 20 hores. També es poden fer de manera presencial a la botiga que Iguana tenim a Igualada, concretament al carrer Santa Caterina, 32 i que està oberta de dilluns a dissabte de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Facebooktwitter