Notícies

Col·laborem amb la recent estrenada associació DCA Anoia

Iguana i la recent presentada Associació DCA (Dany Cerebral Adquirit) Anoia hem tancat un conveni de col·laboració mitjançant el qual Iguana cedim a l’entitat una línia de telefonia mòbil per a poder fer l’atenció als seus associats i coordinar la gestió del seu dia a dia. L’entitat, que està en període de captació de socis i voluntaris, ha presentat ja una sèrie de tallers per a afectats que es duen a terme al Casal Cívic Igualada situat al barri de Montserrat d’Igualada.

El dany cerebral adquirit és l’afectació de les estructures encefàliques en persones que pateixen un dany cerebral en qualsevol moment de la seva vida tot i haver nascut sense cap dany. Pot afectar a qualsevol persona i pot comportar trastorns cognitius, emocionals, conductuals i/o físics. Les causes més comunes poden ser accidents cardiovasculars, traumatisme cranioencefàlics, tumors o infeccions cerebrals, entre d’altres.

Iguana col·laborem amb més d’una vintena d’entitats i esdeveniments de la comarca de l’Anoia. Es tracta, majoritàriament, d’entitats culturals, esportives i del tercer sector.