Notícies

Samsung Galaxy A51, un dels supervendes d’aquest 2020

A la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada hi trobaràs nombrosos terminals mòbils i les nostres companyes que et podran assessorar sobre quin és el que més et convé segons l’ús que en facis i per a què el necessitis.

Avui us presentem un dels models que es postula per ser un dels supervendes d’enguany. Es tracta del Samsung Galaxy A51, un telèfon de gama mitja amb un disseny juvenil que no passa desapercebut. Compta amb una part posterior de plàstic, amb colors i tons cridaners, i efecte iris metal·litzat com si fos la part del darrere d’un CD. És un telèfon compacte, de només 7,9 mm de gruix i 172 grams de pes, còmode de tenir a la mà.

El Galaxy A51 compta amb una pantalla súper AMOLED de disseny infinity-O de 6,5 polzades molt ben aprofitades. Evidentment compta amb resolució FullHD+ de 1.080 x 2.400 píxels.

Pel que fa al rendiment d’aquest terminal, incorpora un processador Octa-core Exynos 9611 i 4 GB de RAM suficients que permeten desenvolupar sense problemes tasques exigents com els videojocs, per exemple.

La capa de personalització del terminal és la One UI i la bateria és de 4.000 mAh que li atorga una autonomia mitjana de 26 hores, amb unes 7 hores d’ús de pantalla.

El Samsung Galaxy A51 incorpora una càmera frontal de 32 Mpx i una càmera quàdruple de 48, 12, 5 i 5 Mpx.

Vine a la nostra botiga i te l’ensenyarem!