Notícies

Connectem el Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia a la nostra xarxa de fibra òptica

Iguana i el Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia (CRCVE) hem signat un conveni de col·laboració gràcies al qual Iguana cedim la connexió de fibra òptica al centre del carrer Major, 17 de Vilanova d’Espoia.

El Centre Recreatiu i Cultural és una entitat sense ànim de lucre i el centre neuràlgic de la vida cultural i social d’aquest poble vinculat al terme municipal de La Torre de Claramunt. Es tracta d’una entitat veïnal que organitza activitats, la festa major del nucli, el visionat conjunt de partits de futbol, etc. La seu social del Centre és propietat dels veïns.

Josefina Solé, presidenta del Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia signa el conveni de col·laboració amb Aleix Solé, soci fundador d’Iguana
Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*