Notícies

Iguana, amb la Marató de TV3

Un grup de professionals d’Atenció Primària de l’Anoia han posat en marxa una iniciativa solidària a benefici de la Marató de TV3 que es dedica enguany a la Covid-19. La gran campanya de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió vol sumar recursos que permetin avançar en la recerca que millori la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia de gran abast que ha esdevingut pandèmia mundial

En aquest sentit, un grup de professionals del CAP Urbà d’Igualada vol posar el seu granet de sorra a la Marató de TV3 d’enguany. Per això han partit de l’obra “Colors de lluita contra el Coronavirus” pintada per la doctora Anna Font Bosque, metgessa de família. L’obra original és en acrílic i va ser pintada el 8 de març de 2020 amb acrílic amb tot de colors que simbolitzen la lluita conjunta contra la malaltia: El blanc simbolitza el color de la roba dels professionals de salut; el blau és el color de la imatge corporativa de l’Institut Català de la Salut i dels guants de metges i infermeres; el verd, el color de la mascareta; i el groc i vermell són els colors del Servei d’Emergències Mèdiques. Segons explica la Dra. Font, autora del quadre, “la barreja de tots els colors crea una “V” que simbolitza la victòria en equip alhora que representen les emocions viscudes pels professionals de l’Atenció Primària de l’Anoia.

Les persones que vulguin col·laborar amb la iniciativa poden adquirir una litografia del quatre de mida A4. Les comandes es poden en aquest enllaç.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*