Notícies

iPhone 8, a preu d’escàndol

A la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada hi trobaràs un iPhone 8, seminou, de segona mà, revisat, en perfectes condicions, un any de garantia i un preu d’escàndol: només 399 euros.

Es tracta d’un terminal mòbil d’alta gama, molt potent amb un processador -l’A11 Bionic -que no deixa indiferent. A més, l’iPhone 8 presenta, respecte els seus antecessors, millores en la pantalla i una càmera d’alta qualitat.

L’iPhone 8 incorpora la càrrega inductiva al mateix temps que també incorpora l’estàndard Qi. Aquest terminal, com dèiem, també destaca per la seva càmera fotogràfica: manté el sensor 12 megapíxels, però el fa molt més gran, per tant millora notablement l’obtenció de colors, l’estabilització de vídeos, redueix el soroll i amplia el rang dinàmic. A més, iPhone posa al servei de la càmera el microprocessador de manera que el resultats són espectaculars gràcies als milions de càlculs que fa per oferir-te la millor imatge. Aquest és un procés que ja incorporaven els models anteriors, però que l’iPhone 8 ha perfeccionat notablement.

A la botiga hi trobaràs diversos models en daurat i platejat, tots amb 256 GB de memòria interna i 2 GB de memòria RAM. Vine i te’ls ensenyarem!