Notícies

L’Alcatel 3L, un potent telèfon de gama mitjana

A la nostra botiga hi trobaràs tot tipus de terminals mòbils. Avui us presentem l’Alcatel 3L, un dels telèfons més potents de la seva gama a un preu d’allò més ajustat: només 149 €.

Com la majoria dels models de la marca, segueix l’objectiu d’Alcaltel: aconseguir terminals suficients per a un ús quotidià però a preus ajustats. Es tracta d’un mòbil amb una pantalla HD+ de 6,22″ amb una resolució de 720×1520 píxels.

Compta amb lector d’empremtes a la part posterior, 4GB de memòria RAM i 64 GB de memòria interna que es poden ampliar fins a 128 GB amb una targeta microSD. La bateria que incorpora és de 4.000 mAh, suficient per aguantar perfectament una jornada.

La càmera incorpora un sensor principal de 48 Mpx amb lent d’obertura f/1.8, un de 5 Mpx per a l’anàlisi de la profunditat amb obertura de f/2.4, i 2 Mpx macro amb obertura f/2.4. Pel que fa al vídeo arriba fins a 1080p i incorpora estabilització electrònica. La càmera frontal té un sensor de 8 Mpx i una lent amb f/2.0.

Pel que fa al disseny és agradable, un notch en forma de V, un pes de 165 grams. Compta amb Android 10 de sistema operatiu. El terminal incorpora un botó per arrencar l’assistent de Google.

Vine a la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada i troba el teu telèfon ideal! T’assessorarem.