Notícies

Xiaomi Mi 10T Lite, un lite que no en té res de petit

A la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada hi trobaràs nombrosos terminals mòbils i, el més important de tot, assessorament per a que triïs el que millor s’adapta a tu i a les teves necessitats.

Avui us presentem el Xiaomi Mi 10T Lite, un terminal amb molt bones prestacions, especificacions competitives, preu ajustat i bona bateria.

Malgrat ser el germà petit de la gama Mi 10 de Xiaomi, el Mi 10T Lite no ho sembla ja que té un aspecte que el podria fer passar per un gama alta. Incorpora un pantalla de 6,67 polzades amb tecnologia IPS i resolució FullHD+ i una taxa de refrescament de 120Hz, freqüència que es pot ajustar manualment si convé per estalviar bateria.

Pel que fa a la fotografia, aquest terminal incorpora quatre càmeres: un sensor macro i un de profunditat (ambdós de 2 Mpx), el sensor principal de 64 Mpx i un gran angular de 8 Mpx de 120 graus. A més, el sensor principal incorpora la tecnologia ‘pixel binning‘ que combina quatre píxels en un de sol. La càmera frontal compta amb un sensor de 16 Mpx.

Aquest terminal de Xiaomi treballa amb processador Qualcomm Snapdragon 750G, un xip de gama mitjana que ha demostrat solvència de sobres i també ofereix suport per a 5G. Compta amb 6 GB de memòria RAM i amb 128 GB de memòria interna.

Vine a la nostra botiga i descobreix-lo! T’hi esperem!