Notícies

Un telèfon apte per a tothom

A Iguana pensem en tothom i volem intentar fer la vida més fàcil a les persones que tenen algun tipus de dificultat de vista i/o oïda. És per això que a la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada hi trobaràs aquest telèfon pensat per a elles.

El Swissvoice Xtra 110 compta amb tecles grans i contrastades facilitant la llegibilitat a persones amb baixa visió o invidents ja que incorporen Braille a les tecles. A més, compta amb sis tecles de trucades predeterminades a les quals s’hi pot posar fotografia per saber a qui trucar. A més, té un indicador lumínic de trucada.

Pel que a la part de so, permet configurar el timbre de trucada a fins a 85 decibels i l’auricular incorpora una tecla que permet apujar-li el volum fins a 30 decibels. És un telèfon totalment compatible amb l’ús d’audiòfons i molt fàcil d’utilitzar, un regal perfecte per aquestes festes!

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*