Notícies

Vilanova del Camí ja té fibra òptica d’Iguana

Iguana hem enllestit el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Vilanova del Camí on donem cobertura a més de 5.300 immobles al municipi i a més de 46.000 de tota la comarca distribuïts per una trentena de nuclis de població de l’Anoia i de municipis limítrofs.

A Vilanova del Camí, com a la resta de municipis on hi tenim desplegada la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, oferim l’ample de banda més elevat de la comarca amb fins a 1 Gbps de descàrrega i 300 Mbps de pujada per a particulars, a preus d’allò més competitius. És tracta doncs, d’un ample de banda d’alta qualitat amb un servei de proximitat, quelcom necessari en els temps que corren. Sobre qualsevol connexió a Internet s’hi pot afegir telefonia fixa, línies de telefonia mòbil o televisió, així com serveis específics per a empreses.

Els vilanovins i vilanovines que ho desitgin ja poden demanar-nos l’alta a través de la pàgina web www.iguana.cat, per telèfon al 93 803 55 09 o per correu electrònic contacte@iguana.cat. També podeu visitar la botiga que Iguana té al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

També estem treballant en el desplegament de la nostra fibra òptica a Copons, Rubió, Veciana, Carme, Orpí, Piera, La Llacuna i a Montserrat Parc i Sant Pau de la Guàrdia a El Bruc.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*