Notícies

Cablejat estructurat o com posar ordre als sistemes d’informació i comunicació de les empreses

Una de les tasques que sovint fem per a empreses és posar ordre al calbejat estructurat, alhora que també el podem planificar i desplegar. El cablejat estructurat permet la interconnexió dels diferents sistemes d’informació d’una empresa, instal·lació, etc. de forma fiable. A més, és important que l’estructura sigui flexible per permetre futures ampliacions, modificacions i poder-ne fer un manteniment adequat.

Sovint ens trobem amb instal·lacions obsoletes o que requereixen manteniment i ordre. En aquests casos, les imatges de l’abans i el després són espectaculars:

El cablejat estructurat és la xarxa de cables de fibra òptica i d’armaris de telecomunicacions o racks que interconnecten telèfons, centraletes, càmeres de videovigilància, hubs, switch, panells de connexions, etc. i diferents equips d’arreu de la instal·lació.

Facebooktwitter