Notícies

Fem arribar fibra òptica a més d’una vintena de masies del Pla de Rubió

Hem fet arribar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Rubió. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubió, els veïns i veïnes poden gaudir d’una connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat a bona part del terme municipal de Rubió, sobretot al Pla de Rubió i a algunes cases o masies disperses.

Amb aquest desplegament de fibra òptica podem oferir un gran ample de banda –fins a 1 Gbps de descàrrega i 300 Mbps de pujada per a particulars, i velocitats superiors per a empreses– que permet fer un ús intensiu d’Internet, quelcom necessari en els temps que corren. A la connexió a Internet, els rubionencs i rubionenques poden afegir telefonia fixa, telefonia mòbil i televisió.

L’alta al servei es pot tramitar des de la pàgina web d’Iguana i/o del xat que hi trobareu allí mateix, a través del correu electrònic contacte@iguana.cat, telefònicament al 93 803 55 09 (de dilluns a divendres de 8 a 20 hores) o bé visitant la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*