Notícies

Fem balanç!

L’any 2019 el tancàvem felicitant-vos les festes amb un llistat de bons propòsits. El recordeu? Era aquest:

El llistat de bons propòsits d’Iguana del 2020

Ara que ha acabat l’any i que comença el 2021 mirem enrere i, com tothom, també fem balanç. I ens n’adonem que malgrat la complexitat de l’any viscut, hem treballat de valent per poder assolir les fites que ens havíem marcat:

  1. Hem ampliat l’atenció tècnica telefònica 24 hores, 365 dies l’any i hem implementat un sistema de xat a través de la nostra pàgina web, fent encara més pròxima l’atenció al client. Sobre la nostra proximitat en l’atenció al client, TV3 en va fer fins i tot un parell de reportatges per a l’espai Valor Afegit.
  2. Hem seguit treballant per a millorar la qualitat del nostre servei que s’ha demostrat sòlid fins hi tots en moments complexos i de trànsit molt elevat. Som un servei essencial i hem estat tot l’any al teu costat.
  3. Hem seguit desplegant la nostra pròpia xarxa de fibra òptica que ja té 500 quilòmetres i dona cobertura a uns 47.000 immobles d’un trentena de nuclis de població. Al llarg de l’any 2020 hem fet arribar la fibra òptica d’Iguana a La Font del Bosc, Sant Elies i Sant Pere Sacarrera de Mediona, a Òdena -incloent Samuntà, Raval d’Aguilera, Les Casetes de Mussons i El Bosc Gran, a més del nucli antic-; a Can Parellada, Can Quiseró i El Maset de Masquefa i també a La Beguda Alta i a la urbanització de Vinyes del Turó del terme municipal de Sant Esteve Sesrovires. A més, també hem desplegat la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a La Pobla de Claramunt i a Vilanova del Camí.
  4. Hem estat al costat de les empreses desplegant la nostra pròpia fibra òptica i fent arribar una connexió a Internet de qualitat a Els Plans d’Arau i al Pla de Rigat i oferint solucions per poder implementar, per exemple, el teletreball al mes de març amb centraletes virtuals o xarxes privades virtuals, entre d’altres solucions a mida per a empreses.
  5. Aquest any passat, l’equip d’Iguana ha crescut un 30%. Hem incorporat més de mitja dotzena de persones noves a la família d’Iguana. Estem satisfets de poder crear ocupació en una de les comarques amb més atur de Catalunya.
  6. En un any com el viscut on la pandèmia ha colpit especialment a les entitats i associacions, Iguana hem seguit estant al costat de la cultura, de l’esport i del tercer sector. Enguany hem signat nous convenis de col·laboració amb l’Agrupació Esportiva de La Font del Bosc, amb l’Associació Dany Cerebral Adquirit, amb els professionals de l’Atenció Primària del Cap Urbà d’Igualada que han col·laborat amb La Marató de TV3, amb el Centre Recreatiu i Cultural de Vilanova d’Espoia, hem ampliat l’acord amb Càritas i hem participat en la cursa Conca Amunt a benefici de Creu Roja, a més de seguir col·laborant amb totes les entitats amb qui tenim acords.
  7. I tot plegat mantenint els nostres valors i la nostra raó de ser!
Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*