Notícies

Millorem la telefonia del l’Institut Milà i Fontanals

L’Institut Milà i Fontanals d’Igualada ha tornat a confiar en Iguana. En aquesta ocasió, hem treballat per millorar la telefonia fixa amb la instal·lació d’una centraleta local que permet noves funcionalitats que milloren l’atenció telefònica d’aquest centre educatiu.

D’altra banda, també hem instal·lat un nou sistema de videovigilància que, a més de reforçar la seguretat del centre, contribueix a gestionar les entrades i sortides dels alumnes, professorat i personal d’administració i serveis de les instal·lacions que s’adapten des d’inici del curs escolar a la normativa prevista per a la mitigació de la Covid-19.

Aquesta intervenció al Milà i Fontanals se suma a la feta al 2019 d’instal·lació de punts d’accés Wi-Fi de nova generació.

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*