Notícies

Un Sant Antoni diferent

Ahir es va viure un Sant Antoni diferent sense els tradicionals Tres Tombs que omplen els carrers d’animals de peu rodó, però tot i així Iguana hi vam col·laborar facilitant la transmissió en streaming de l’ofici solemne que es va celebrar a la basílica de Santa Maria. Per aquesta ocasió vam ampliar l’ample de banda de la connexió a Internet que hi ha a Santa Maria perquè unes 900 persones poguessin seguir en directe l’ofici que va retransmetre Global Production a través del canal de Youtube de l’Ajuntament d’Igualada.

L’any passat Iguana vam signar un acord de col·laboració amb l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada gràcies al qual tenim un carro de pagès amb bobines de fibra òptica que al 2020 va lluir pels carrers de la ciutat. Enguany hagués fet els seus segons Tres Tombs, però la pandèmia provocada per la SARS-CoV-2 ho va impedir.

Esperem poder-lo tornar a enganxar l’any vinent i, tornar a gaudir d’aquesta manera, d’una de les festes tradicionals i històriques d’Igualada.

El carro d’Iguana als Tres Tombs 2020

Podeu veure la retransmissió del solemne ofici de Sant Antoni i dels Tres Tombs simbòlics a continuació:

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*