Notícies

Mantenim una reunió informativa amb els veïns de Montserrat Parc, al Bruc

El passat dimarts 2 de febrer Iguana vam celebrar una reunió informativa amb representants de les entitats veïnals, socials, polítiques i culturals de Montserrat Parc al terme municipal del Bruc. La reunió convocada per tal de resoldre els dubtes sobre el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica va comptar també amb l’alcaldessa del municipi, Bàrbara Ortuño. En el decurs de la trobada, que per circumstàncies actuals es va fer de manera telemàtica, vam explicar que la nostra intenció és la d’iniciar el desplegament a Montserrat Parc durant el primer semestre d’aquest any 2021 i vam fer un repàs dels tràmits administratius que s’han dut a terme i els que estan pendents de resolució, com és el cas del que gestiona el Ministeri de Foment que  ha de permetre creuar el Túnel del Bruc. La xarxa de fibra òptica que Iguana desplegarem al Bruc és continuïtat de la que ja s’ha desplegat a Castellolí.  

La reunió que va tenir molt bona acollida també va servir per recordar que aquest desplegament es fa amb part de fons FEDER de la Unió Europea destinats a fer arribar connexió d’ample de banda a zones blanques, i amb fons propis d’Iguana. L’ajuda de la Unió Europea contempla que el desplegament estigui enllestit abans del 31 de desembre del 2021.

Les persones que estiguin interessades poden fer-nos arribar les seves dades de contacte a través de la pàgina web www.iguana.cat, marcant sobre el plànol la seva adreça, triant els serveis que voldran donar d’alta i deixant les seves dades de contacte.

La reunió va comptar amb representants de l’Associació Gent Gran de Montserrat Park, l’Associació de Veïns Montserrat Park, La Polivalent, El Bruc ets tu (EBET), Junts i Units pel Bruc, a més de l’alcaldessa del municipi.