Notícies

Instal·lem punts Wi-Fi a la seu central de Fundació Privada Àuria

Iguana hem instal·lat setze punts Wi-Fi a la Fundació Privada Àuria. Des de l’any 2019 Àuria confia en Iguana que els prestem connexió a Internet i serveis de telefonia fixa. La relació entre la Fundació Privada Àuria i Iguana arrenca l’any 2019 quan vam connectar la seva seu central ubicada a l’avinguda Andorra d’Igualada a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica.

Des de l’inici de la pandèmia, tot l’equip d’Iguana extrema les precaucions marcades, però en llocs sensibles com és Àuria, aquesta especial protecció es fa encara més visible i extrema.

Àuria és una entitat que, des de sempre ha apostat pels serveis de proximitat i per proveïdors locals i de quilòmetre zero, tal i com fa amb Iguana. A més, des de l’any 2019 amb Àuria hi tenim un acord de col·laboració gràcies al qual donen una segona vida a les nostres bobines de fibra òptica un cop buides, convertint-les en autèntiques meravelles

Facebooktwitter