Notícies

El polígon industrial d’Olesa Catex Molí, ja té fibra òptica amb Iguana

Iguana hem desplegat la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al polígon Catex Molí, un dels espais industrials ubicat a Olesa de Montserrat. Gràcies al desplegament que hem fet, les empreses de la zona ja poden gaudir d’una connexió a Internet d’alta qualitat i adaptada a les necessitats de les empreses, amb un servei de proximitat.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seu a l’Anoia fortament arrelat al territori i amb una clara vocació de servei de qualitat. Oferim serveis de connexió a Internet gràcies al desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, així com serveis de telefonia fixa i mòbil i televisió. A dia d’avui, tenim presència a una trentena de nuclis i comptem amb prop de 50.000 immobles en cobertura de la nostra pròpia fibra òptica.  

Sant Esteve Sesrovires

A la comarca del Baix Llobregat, Iguana també hi tenim presència a Sant Esteve Sesrovires on vam desplegar la nostra pròpia xarxa a la urbanització Vinyes del Turó, posant fi a una mancança històrica de telecomunicacions d’aquesta zona del terme municipal sesorvirenc.

Facebooktwitter