Notícies

Et regalem Sant Jordi!

Iguana i Grup Àuria ens unim aquest Sant Jordi per sortejar, conjuntament, un centre de roses i un llibre.

El centre de roses està elaborat amb fusta de les bobines de fibra òptica d’Iguana, a les quals Àuria dóna una nova vida gràcies a l’acord de col·laboració que tenim subscrit entre ambdues organitzacions. Les roses que han assecat els mateixos joves que han fet el centre, són gentilesa de la florista Silvia Mir Bonastre d’Igualada.

Pel que fa al llibre, gentilesa d’Òmnium Cultural Anoia, amb qui Iguana també hi tenim signat un conveni de col·laboració, es tracta de l’obra Boulder d’Eva Baltasar, Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any. Boulder narra la història d’una dona, atreta per la sol·licitud, que es guanya la vida en un buc. És la situació perfecta: solitud, una cabina d’un vaixell, l’oceà, algun port per conèixer altres dones i hores per encarar el buit, per sentir la força de la provisionalitat. Fins que un dia, una d’aquestes dones aconsegueix que abandoni el mar, accedeixi a viure en quatre parets i s’impliqui en la gestació assistida i en l’educació d’un fill.

Per a participar al sorteig cal seguir els comptes a Instagram d’Iguana i Àuria i comentar la publicació del sorteig citant a dos amics i/o amigues. S’hi pot participar tantes vegades com es vulgui sempre que els perfils citats no es repeteixin. El dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, donarem a conèixer el guanyador o guanyadora.

Les bases íntegres del sorteig es poden consultar aquí.

Molta sort!

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*