Notícies

Fes servir la targeta moneder de l’Ajuntament d’Igualada a la nostra botiga

Iguana ens hem adherit a la campanya promoguda per l’Ajuntament d’Igualada gràcies a la qual ha repartit targetes moneder amb una càrrega de 100 euros per gastar als comerços locals. Les targetes són per a persones empadronades a Igualada, en situació d’atur i demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). El termini per a sol·licitar aquestes targetes està obert fins el 31 de maig i es pot fer a través d’aquest enllaç.

Si ets una persona usaria d’aquesta targeta pots gastar-la a la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada. L’ús és simple i anònim, ja que la targeta és com qualsevol altra targeta de dèbit.

A la nostra botiga ja hi tenim el distintiu que ens acredita com a comerç adherit. Visita’ns!

Facebooktwitter

Got Something To Say:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*