Notícies

Guanyadora del sorteig de Sant Jordi

Montserrat Talló és la guanyadora del sorteig de Sant Jordi que hem fet conjuntament amb Grup Àuria. Tal i com estava previst a les bases del sorteig, fent servir l’aplicació AppSorteos, hem triat el perfil d’Instagram guanyador que ha resultat ser per @Olialsetrill, de la Montserrat.

La guanyadora ha recollit a la botiga d’Iguana, el centre de roses elaborat per usuaris de Grup Àuria i que ha estat construït amb fusta de bobines buides de fibra òptica d’Iguana. El preciós centre ha estat un treball conjunt fet pels usuaris d’horticultura i jardineria, i adequació d’espais i fusta de Grup Àuria. Les roses han estat cedides per la florista Silvia Mir Bonastre.

D’altra banda, i gràcies a l’acord de col·laboració que tenim Iguana i Òmnium Cultural, també hem regalat el llibre Boulder d’Eva Baltasar, Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any.

Montserrat Talló ha recollit els obsequis acompanyada del seu fill. El lliurament l’ha fet Jordi Nieto, usuari d’Àuria i Dàmaris Zamora, companya d’Iguana i responsable de la nostra botiga.

Enhorabona a la Montserrat i moltes gràcies a totes les persones que hi han participat!

Facebooktwitter