Notícies

Mediona ja té fibra òptica amb Iguana

Iguana hem desplegat la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Mediona, tant a Sant Joan de Mediona com als nuclis i urbanitzacions de Can Xombo, Can Verdaguer i Les Cases Noves de Can Pardo. Aquest desplegament s’afegeix al que es va fer a principis de l’any passat a Sant Elies, La Font del Bosc i Sant Pere Sacarrera i, el del 2019 de Can Paixano.

Iguana som un operador de telecomunicacions amb seu a la comarca de l’Anoia fortament arrelats al territori i amb una clara vocació de servei de qualitat. Oferim serveis de connexió a Internet gràcies al desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, així com serveis de telefonia fixa i mòbil, i televisió. A dia d’avui, tenim presència a una trentena de nuclis i comptem amb prop de 50.000 immobles en cobertura de la nostra pròpia fibra òptica.  

Els medionencs i medionenques que ho desitgin ja poden gaudir d’una connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat gestionant l’alta a través de la pàgina web www.iguana.cat o del xat de la pròpia pàgina web, del telèfon 93 803 55 09 o visitant la botiga que Iguana tenim al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

Facebooktwitter