Notícies

Despleguem la nostra fibra òptica a Piera

A Iguana estem fent arribar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al terme municipal de Piera, el més extens de la comarca de l’Anoia. Piera està format per 19 nuclis i un polígon industrial: Can Bonastre, Can Canals-El Portell, La Grua, Can Claramunt i Les Xurigueres, Vallbonica, Can Cairot, La Venta i Can Musarro, Can Martí, Castell de la Ventosa, Can Mata, Bosc de l’Àliga, Can Creixell, Can Mas, Can Bou, Sant Jaume Sesoliveres, La Fortesa, Ca n’Aguilera, El Bedorc, el nucli urbà i el polígon industrial. En aquesta fase està previst que fem arribar una connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat a un 95% dels nuclis.

A dia d’avui, Can Cairot, Can Mata, Castell de la Ventosa, La Venta i Can Musarro, Vallbonica i el polígon industrial ja estan en cobertura i ja poden gaudir d’una connexió a Internet de qualitat. La previsió és enllestir el desplegament previst durant el mes de juliol. Per a donar-se d’alta al serveis d’Internet, telefonia fixa, telefonia mòbil i/o televisió d’Iguana només cal trucar al 93 803 55 09, fer la contractació via pàgina web, passar per la botiga d’Iguana o contactar a través del xat de la pròpia pàgina web.

A Iguana també tenim serveis específics per a empreses amb opcions de centraletes, connexions simètriques a Internet o projectes a mida, entre d’altres. Si tens una empresa posa’t en contacte amb nosaltres i te n’informarem.

A més, ara a Iguana, et donem més velocitat i més serveis per menys preu.

Suma’t a Iguana!

Facebooktwitter