Notícies

Què diuen els nostres clients?

A Iguana apostem per l’atenció personalitzada i és per això que quan ens truques o contactes amb nosaltres per qualsevol canal no parles amb màquines, sinó amb persones. La Clara, la Núria, la Montse, l’Azahara, la Cèlia i la Mireia, entre d’altres companys i companyes, estan al capdavant del Servei d’Atenció al Client; i la Dàmaris, la Jordina i l’Alma et reben amb un somriure quan visites la nostra botiga del carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada. Els nostres instal·ladors també són del nostre equip (l’Albert, l’Alberto, el José Manuel, el Toni, el Juan, el Chaoui, el Sebas i el Rafa), i aquesta proximitat en l’atenció al client, la qualitat dels nostres serveis i els nostres valors són els que fan que tot sovint rebem missatges com aquests que avui us compartim i que són resposta al darrer canvi que hem fet als nostres serveis: Més velocitat, més serveis i menys preu.

Facebooktwitter