Notícies

Diumenge 27 de juny, xerrada informativa a Can Claramunt (Piera)

Aquest proper diumenge dia 27 de juny, coincidint amb l’assemblea de l’Associació de Veïns de Can Claramunt de Piera, Iguana oferirem una xerrada informativa als veïns i veïnes de Piera. Serà, aproximadament a les 12.30 hores del migdia a la seu de l’entitat veïnal, al carrer Noguera, s/n. La xerrada està oberta a tothom qui ho desitgi i no només als veïns i veïnes de Can Claramunt – Les Xurigueres.

Iguana estem fent arribar la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al terme municipal de Piera, el més extens de la comarca de l’Anoia. Piera està format per 19 nuclis i un polígon industrial: Can Bonastre, Can Canals-El Portell, La Grua, Can Claramunt i Les Xurigueres, Vallbonica, Can Cairot, La Venta i Can Musarro, Can Martí, Castell de la Ventosa, Can Mata, Bosc de l’Àliga, Can Creixell, Can Mas, Can Bou, Sant Jaume Sesoliveres, La Fortesa, Ca n’Aguilera, El Bedorc, el nucli urbà i el polígon industrial. En aquesta fase està previst que fem arribar una connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat a un 95% dels nuclis.

Nuclis desplegats

A dia d’avui, Can Cairot, Can Mata, Can Mas, Castell de la Ventosa, La Venta i Can Musarro, Vallbonica, Can Claramunt – Les Xurigueres, Can Bonastre, Can Bou, Can Creixell, part del nucli de Piera i el polígon industrial ja estan en cobertura i ja poden gaudir d’una connexió a Internet de qualitat. Per a donar-se d’alta al serveis d’Internet, telefonia fixa, telefonia mòbil i/o televisió d’Iguana només cal trucar al 93 803 55 09, fer la contractació via pàgina web, passar per la botiga d’Iguana o contactar a través del xat de la pròpia pàgina web. En el decurs de la xerrada, els pierencs i pierenques que ho desitgin podran sol·licitar l’alta als serveis. Per això caldrà aportar una fotocòpia (cara i dors) del DNI i el número de compte corrent.