Notícies

L’Ajuntament de Castellolí i Iguana fem arribar fibra òptica als barris de Sant Feliu, La Puda i Clot de la Bleda

Iguana hem finalitzat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica als barris de Sant Feliu, Clot de la Bleda i la Puda de Castellolí, una de les propostes guanyadores del pressupost participatiu del municipi de Castellolí.

Per poder fer arribar connexió d’alta qualitat a aquests nuclis dispersos del terme municipal ha calgut substituir i arranjar, en alguns casos, el traçat de pals de telecomunicacions existent.

Ara, els veïns d’aquestes tres nuclis ja poden gaudir d’una connexió a Internet d’alta qualitat amb un servei de proximitat gràcies a Iguana i a l’Ajuntament de Castellolí i, d’aquesta manera, hem completat el desplegament del terme municipal.

Iguana som l’operador de telecomunicacions amb seu a l’Anoia i oferim l’ample de banda més gran de la comarca: fins a 1 Gbps. Recentment, Iguana hem presentat les nostres noves modalitats de connexió a  Internet amb més velocitat de pujada: 1000/600 Mbps i 100 Mbps simètrics, així com més varietat de paquets de serveis i hem abaixat els preus, tant per als futurs clients com per als actuals, demostrant així, el nostres compromís en la proximitat, en la qualitat de servei i amb el territori.

Les persones de Sant Feliu, La Puda i Clot de la Bleda que ho desitgin ja poden tramitar l’alta trucant al 93 803 55 09, a través de la pàgina web www.iguana.cat (i del servei de xat), per correu electrònic a contacte@iguana.cat o visitant la botiga que Iguana tenim al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

Facebooktwitter