Notícies

Col·laborem amb el 3×3 de bàsquet

Ahir, Igualada va tornar a celebrar el torneig 3×3 de Bàsquet organitzat pel Club Bàsquet Igualada i per la Federació Catalana de Basquetbol. L’any passat, l’esdeveniment va haver-se d’anul·lar per la Covid. La competició, inscrita al circuit català de 3×3, va traslladar-se de la plaça de Cal Font on s’havia celebrat fins ara, a diferents espais de Les Comes on va tenir lloc durant la jornada d’ahir. Igualada és una de les cincs seus on es juga aquesta competició que disputarà la final el proper 31 de juliol a Barcelona. El 3×3 d’Igualada va comptar amb 117 equips inscrits.

Com ja és tradició Iguana vam col·laborar amb el Club Bàsquet Igualada i vam instal·lar una connexió a Internet per a l’organització i també una xarxa oberta per al públic a l’amfiteatre de Les Comes.

Facebooktwitter