Notícies

Connectem l’Associació de Veïns de Can Claramunt de Piera

El local de l’Associació de Veïns de Can Claramunt, al terme municipal de Piera, ja compta amb una connexió a Internet de qualitat amb un servei de proximitat gentilesa d’Iguana.

L’entitat veïnal, ubicada al carrer de la Noguera del nucli, compta, des de la setmana passada, amb un ample de banda de 1000/600 Mbps i xarxa Wi-Fi.

Iguana col·laborem amb entitats de caire social, cultural, econòmic, esportiu i veïnal dels municipis on hi tenim desplegada la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i/o radioenllaç, contribuint així a la dinamització del nostre territori.

A Piera, estem acabant d’enllestir el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica i, a dia d’avui, ja tenim en cobertura part del nucli urbà i els pobles i urbanitzacions de Can Bonastre, Can Canals – El Portell, Can Claramunt – Les Xurigueres, Vallbonica, Can Cairot, La Venta – Can Mussarro, Cant Martí, Castell de la Ventosa, Can Mata, Can Creixell, Can Mas, Can Bou, Ca n’Aguilera i el Bedorc. I en els propers dies enllestirem Sant Jaume Sesoliveres i Bosc de l’Àliga.