Notícies

Piera ja té fibra òptica amb Iguana

Hem finalitzat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al terme municipal de Piera. Iguana hem fet arribar una connexió a Internet de qualitat amb una atenció de proximitat als nuclis de Can Bonastre, Can Canals-El Portell, Can Claramunt i Les Xurigueres, Vallbonica, Can Cairot, La Venta i Can Musarro, Can Martí, Castell de la Ventosa, Can Mata, Bosc de l’Àliga, Can Creixell, Can Mas, Can Bou, Sant Jaume Sesoliveres, Ca n’Aguilera, El Bedorc, el nucli urbà i el polígon industrial. En total són més de 7.700 immobles del terme municipal més extens de la comarca de l’Anoia que hem cobert amb la nostra pròpia xarxa de fibra òptica.

D’altra banda, a La Fortesa la fibra òptica arribarà abans de final d’any de la mà de XTA i des de la capçalera que l’operador penedesenc aixecarà a Sant Sadurní Anoia. XTA i Iguana som dos operadors amb valors similars, fortament arrelats al territori que sovint col·laborem conjuntament i formem part del Grup d’Operadors de Telecomunicacions de Catalunya, Operadors.cat.

Pel que fa a La Grua, Iguana en completarem el desplegament tan bon punt quedi resolt un detall tècnic que afecta a l’accés a la zona.

Amb aquest desplegament oferim a les empreses i als particulars de Piera la velocitat més elevada del territori amb fins a 1 Gbps, unes tarifes i un servei transparent i sense sorpreses, i amb només tres mesos de permanència per als serveis amb fibra òptica. És tracta doncs, d’un ample de banda d’alta qualitat amb un servei de proximitat, quelcom necessari en els temps que corren. Sobre qualsevol connexió a Internet s’hi pot afegir telefonia fixa, línies de telefonia mòbil o televisió, així com serveis específics per a empreses.

Les persones que vulguin donar-se d’alta a la fibra òptica d’Iguana ja poden fer-ho a través de la pàgina web www.iguana.cat, del telèfon 93 803 55 09 o visitant la botiga que tenim al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada.

Més velocitat a la connexió

El desplegament de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a Piera ha coincidit amb els importants canvis als serveis que hem posat en marxa: hem doblat la velocitat de pujada de la seva fibra d’1 Gbps que és ara 1000/600 Mbps, i hem posat a disposició dels clients una fibra simètrica de 100 Mbps per a les persones que no necessitin un ample de banda tan elevat. A més, la millora dels serveis coincideix amb una proposta de preus més ajustats tant per a futurs clients com per als clients actuals que respon a la nostra vocació de posar-nos al costat de la gent en moments complicats com els actuals fruit de les conseqüències econòmiques derivades de la pandèmia. 

Plaça del Sant Crist, de Piera, amb el castell i l’església de Santa Maria al fons