Notícies

Ens instal·lem a Capellades, Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui

Des d’aquest passat dimarts Iguana hem posat en marxa una sèrie de botigues efímeres a tres municipis de la comarca: Capellades, Vilanova i Montbui per tal de poder fer una atenció encara més propera. Durant el mes d’octubre, la carpa d’Iguana estarà instal·lada els dimarts al matí a la plaça Catalunya de Capellades, els divendres al matí a la plaça del Mercat de Vilanova del Camí i els dissabte al matí a l’entrada del Mont-Mercat de Santa Margarida de Montbui.

En aquests punts d’informació i de tramitació, s’hi poden atansar les persones interessades ja sigui per resoldre dubtes dels serveis de connexió a Internet, telefonia fixa, mòbil i televisió que oferim, com per tramitar l’alta als nostres serveis.

Facebooktwitter