Notícies

Regalem un any de fibra òptica!

Amb motiu de FirAnoia que se celebra aquest cap de setmana, a Iguana regalem un any de fibra òptica gratuïta amb telefonia fixa, valorat en més de 500 €.

Participar-hi és molt fàcil: només has de complimentar el formulari que hi trobaràs en aquest enllaç: www.iguana.cat/firanoia i el diumenge, al tancar l’edició de FirAnoia farem el sorteig i farem públic qui és la persona guanyadora.

Pots consultar les bases del sorteig aquí.

Visita’ns a FirAnoia

Des de demà divendres 24 de setembre i fins diumenge ens trobareu a l’estand que Iguana tindrem instal·lat al passeig Verdaguer entre el carrer Òdena i Sant Josep. Es tracta de l’estand número 31. Allí podreu tramitar l’alta als nostres serveis de fibra òptica, radioenllaç, telefonia fixa, telefonia mòbil i televisió, resoldrem els dubtes que pugueu tenir i us atendrem, com sempre amb la proximitat i qualitat d’Iguana. A més, podreu conèixer i provar el funcionament d’Iguana TV.

A Iguana col·laborem amb Fira d’Igualada i és per això que donem servei de connexió a Internet i instal·lem punts Wi-Fi al llarg a bona part del passeig Verdaguer i a la plaça de Cal Font per a ús dels expositors i el personal de control d’accés.

Facebooktwitter