Notícies

Col·laborem amb l’Aviació Adaptada

L’Aeròdrom Igualada-Òdena acollirà demà una nova jornada d’Aviació Adaptada amb la qual Iguana hi col·laborem. Es tracta d’un esdeveniment que permetrà que un centenar de persones amb diversos graus de discapacitat puguin complir el somni de volar. Les persones inscrites podran volar en avionetes, ultralleugers, autogirs, trikes i vols a vela.

La jornada que se celebrar per tercera vegada està organitzada per l’entitat Aviació Adaptada i pels Ajuntaments d’Igualada i Òdena.

Iguana facilitem la connexió a Internet a l’hangar 1080 de l’aeròdrom per tal que tothom qui ho vulgui pugui connectar-se gratuïtament a Internet via Wi-Fi. Iguana sempre hem estat presents en aquest esdeveniment, tant al 2018 quan se’n va celebrar la primera edició, com al 2019. L’any passat, la pandèmia provocada per la Covid-19 va obligar a suspendre la jornada.

Deixa un comentari:

L'adreça electrònica no es publicarà.

*