Notícies

La història del trencaclosques de les mil peces

Setmanes enrere van fer una instal·lació de fibra òptica i telefonia fixa a casa la Sabina, una clienta de Santa Margarida de Montbui molt aficionada a fer trencaclosques.  La Sabina per agrair la feina que va fer el Toni, el tècnic que li va fer la instal·lació li va reglar un dels seus magnífics trencaclosques. Es tracta d’una reproducció d’un miler de peces d’una de les imatges icòniques de Londres, on es veu el London eye, el plau de Westminster i l’emblemàtic Big Ben.

Un cop al despatx vam veure que a l’oficina central d’Iguana no lluïa el trencaclosques i se’ns va ocórrer una idea perquè més persones poguessin gaudir d’aquest regal! Vam parlar amb la Sabina i amb la seva filla i ens van donar llum verda.

A partir d’aquí vam contactar amb la presidenta de l’Associació DCA, Carme Piñas, i li vam oferir el trencaclosques, que faran servir per a la rehabilitació de persones amb Dany Cerebral Adquirit a les noves instal·lacions que l’entitat té al Carrer Piera d’Igualada.

Amb l’associació DCA tenim un conveni de col·laboració vigent. Ara, a més d’una connexió de fibra òptica i d’una línia de telefonia, compten també amb el magnífic trencaclosques de la Sabina. Ens agrada tancar el cercle i col·laborar amb les entitats que treballen de manera altruista al nostre territori.