Notícies

Acord de col·laboració amb Can Bonastre

Hem connectat el local de l’Associació de Veïns de Can Bonastre a Piera, a la nostra pròpia xarxa de fibra òptica gràcies al conveni de col·laboració signat amb l’entitat veïnal.

La seu de l’associació de veïns ubicada al carrer Associació, 12 de Piera compta, des de fa uns dies, amb una connexió a Internet de qualitat que permet donar un millor servei als veïns i millorar les activitats que l’entitat duu a terme.

A Piera hem desplegat la nostra pròpia xarxa de fibra òptica tant al nucli urbà com a les nombroses urbanitzacions i nuclis de l’extens terme municipal. A més, està previst que abans de final d’any obrim una botiga que s’ubicarà al local 4 de la carretera d’Igualada 4, amb l’objectiu d’oferir, encara més, una atenció al client de proximitat.

Facebooktwitter