Notícies

Despleguem la nostra fibra òptica a Olesa de Montserrat

Iguana hem començat el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al nucli d’Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat, i ja tenim en cobertura més de 3.500 immobles. Abans de final d’any tenim previst arribar a la pràctica totalitat del terme municipal. Aquest desplegament se suma al que ja vam fer del polígon Catex Molí d’Olesa la primera meitat d’aquest any.

Iguana som un operador de telecomunicacions, quilòmetre 0, amb valors, fortament arrelat al territori i amb una clara vocació de servei de qualitat. Oferim serveis de connexió a Internet gràcies al desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, així com serveis de telefonia fixa i mòbil televisió. A dia d’avui, tenim presència a una trentena de nuclis i comptem amb prop de 65.000 immobles en cobertura de la nostra pròpia fibra òptica. Apostem per la proximitat en l’atenció al client i per l’alta qualitat de servei a uns preus competitius i transparents. Iguana invertim en la creació de noves infraestructures i generem ocupació.

Els olesans i olesanes que vulguin donar-se d’alta a la fibra òptica d’Iguana ja poden fer-ho a través de la pàgina web www.iguana.cat, del telèfon 93 803 55 09 o visitant la botiga que Iguana tenim al carrer Santa Caterina, 32 d’Igualada. A més, ben aviat,, obrirem dues noves botigues per oferir una atenció al client encara més pròxima.

Facebooktwitter

Deixa un comentari:

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*