Notícies

Obrim dues noves botigues

A Iguana estem preparant l’obertura de dos nous punts de venda i atenció al client que estaran en marxa abans de final d’any. Les dues noves botigues estan ubicades a Piera i al Centre Comercial Montserrat Centre i se sumen a la que ja tenim al carrer Sant Caterina, 32 d’Igualada.

A Piera, l’establiment d’Iguana està a la carretera d’Igualada, 4, local 4, al davant del Centre de Serveis La Bòbila. Durant aquest any 2021 Iguana hem desplegat la nostra pròpia xarxa de fibra òptica al terme al terme municipal de Piera, incloses les urbanitzacions i els nuclis.

Per la seva banda, el local d’Abrera està al Centre Comercial Montserrat Centre i és el número T6, ubicat a la planta baixa. Iguana també estem treballant en el desplegament de la nostra xarxa de fibra òptica a la zona: Olesa, Esparreguera i Abrera.

La proximitat és un dels valors importants d’Iguana i és per això que reforcem la nostra xarxa d’atenció al client arreu del territori.

Per a l’obertura d’aquest punts de venda, tenim oberts diferents processos de selecció de personal que pots consultar aquí. Vine a treballar amb nosaltres.

La botiga d’Igualada està oberta des del febrer de l’any 2017