Notícies

Sortegem entrades per al Zoom Festival

Iguana som el partner tecnològic del Zoom Festival i farem possible la connexió a Internet per a la retransmissió de la gala de cloenda a través de La Xarxa.

Per celebrar-ho sortegem 10 entrades dobles per a la gala de cloenda del Zoom Festival que es durà a terme al Teatre Municipal de l’Ateneu Igualadí el proper dissabte 27 de novembre a les 21.30 hores. Participar-hi és molt fàcil: només has de fer click aquí.

Iguana som una empresa amb una clara vocació de proximitat i estem fortament arrelats al territori, i és per això que col·laborem amb nombroses entitats sense ànim de lucre i esdeveniments de caire social, esportiu, cultural i econòmic del nostre territori.

Aquesta serà la tercera edició que col·laborem amb el Zoom Festival.

Facebooktwitter