Notícies

Tenim memòria cau pròpia de Netflix

Iguana comptem una caché o memòria cau pròpia de Netflix, el que ens permet reduir el temps de latència per arribar als continguts de Netflix. És a dir, tenim una còpia dels continguts més habituals de Netflix a la nostra xarxa i, d’aquesta manera, no ens cal anar als seus servidors a buscar-los. Fent que l’accés als continguts sigui més ràpid i amb menys latència.

La latència és el temps exacte que triga en transmetre’s un paquet de dades a la xarxa, el que triguen les peticions que fem des del nostre dispositiu (ordinador, tauleta, televisió, mòbil…) a anar al servidor de destí i a tornar-hi. Amb aquesta millora tecnològica que fa setmanes que hem incorporat, ens convertim, juntament amb els altres companys d’Operadors.cat en l’únic operador del país amb caché pròpia.