Notícies

Xerrada al Bedorc

Avui diumenge 21 de novembre, a les 18.30 hores, serem a l’Associació de Veïns Vall d’Or – El Bedorc, a Piera, coincidint amb l’assemblea anual de l’entitat. Amb aquesta entitat hem arribat a un acord de col·laboració.

A l’inici de l’assemblea oferirem una breu xerrada per explicar qui som i què fem, ens posarem a disposició dels veïns i veïnes per resoldre aquells dubtes que puguin sorgir, i també ens posarem a disposició per tramitar altes als nostres serveis allí mateix, oferint una atenció al client d’absoluta proximitat.

Les persones que hi estiguin interessades hauran de portar el DNI del titular de la línia, el número de compte bancari, i si hem de tramitar canvis d’operadors de numeracions de telèfons mòbil o fixes, també ens farà falta el DNI del titular actual de les línies.

Us esperem aquesta tarda a l’Associació de Veïns Vall d’Or – El Bedorc!

Facebooktwitter