Notícies

L’alcalde d’Abrera visita la botiga d’Iguana a Montserrat Centre

L’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i la segona tinenta d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, van visitar aquesta setmana la botiga que hem obert al centre comercial Montserrat Centre del municipi.

En el decurs de la visita els responsables municipals van poder conèixer la història i trajectòria d’Iguana, els serveis que oferim així com alguns dels valors que tenim: proximitat, qualitat i territori; a més de visitar la nova botiga que hem obert a Abrera. Iguana oferim serveis de connexió a Internet per fibra òptica i radioenllaç, telefonia fixa i mòbil, i televisió, tant per a particulars com per a empreses. Pensant en les empreses també disposem de productes a mida i centraletes.

Aleix Solé, soci fundador d’Iguana, també va explicar als representants de l’Ajuntament, com serà el desplegament de fibra òptica que tenim previst fer al terme municipal d’Abrera a principis de l’any vinent. A Iguana despleguem la nostra pròpia xarxa de fibra òptica per garantir la qualitat del servei.

La nova botiga d’Iguana, ubicada a la planta baixa de Montserrat Centre (local T6), reforça l’atenció al client de proximitat en una zona on estem enllestint el desplegament de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica a Olesa de Montserrat i, a principis de l’any vinent, començarem el d’Esparreguera i d’Abrera. A dia d’avui, tenim presència a 27 termes municipals i tenim en cobertura de la nostra pròpia xarxa de fibra òptica prop de 68.000 immobles.

Gemma Moncho i Aleix Solé d’Iguana amb l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, i a la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, a la botiga d’Iguana d’Abrera