Notícies

Premi d’Igualada Comerç

Igualada Comerç ha premiat a Iguana com a establiment més participatiu amb les accions de dinamització que es fan a la ciutat. El guardó es va lliurar el passat dijous en el marc de la 2a Nit del Comerç celebrada al restaurant Somiatruites.

En el discurs d’agraïment, Aleix Solé, un dels socis fundadors d’Iguana va destacar que el “comerç i l’atenció propera son un servei essencial, importantíssim, que vertebra i dona valor a les ciutats i al nostre país”. Solé també va remarcar l’ingent tasca que fan “les nombroses entitats i esdeveniments que, juntament amb el comerç, donen vida als nostres pobles i ciutats”.

És per les col·laboracions que a Iguana fem en l’àmbit del a cultura, l’esport, el teixit econòmic i social que Igualada Comerç ens ha guardonat.

L’esdeveniment també va servir per celebrar el premi Nacional de Comerç que Igualada Comerç ha rebut recentment de la Generalitat de Catalunya. Des d’aquí aprofitem per felicitar a l’entitat comercial per aquest important reconeixement.

El regidor de Dinamització Econòmica d’Igualada, Jordi Marcè, amb Aleix Solé i Gemma Moncho, d’Iguana