Notícies

La botiga de Piera, a ple rendiment

El passat 10 de desembre a Iguana inauguràvem la nostra tercera botiga, situada a Piera, concretament a l’avinguda carretera d’Igualada, 4 Local 4, davant del Centre de Serveis La Bòbila. A la inauguració hi va assistir l’alcalde de Piera, Josep Llopart, representants d’algunes de les associacions de veïns i del teixit econòmic del terme municipal.

L’obertura d’aquesta nova botiga té com a objectiu fer encara més propera la nostra atenció al client i facilitar les gestions i el dia a dia als pierencs i pierenques així com de la resta de municipis als quals hi tenim desplegada la nostra pròpia xarxa de fibra òptica, i, especialment, els que hi ha a la zona d’influència: Masquefa, La Beguda Alta, Els Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, Sant Esteve Sesrovires, Sant Llorenç d’Hortons…

A la nostra botiga de Piera us oferirem una atenció comercial personalitzada, t’assessorarem en el que necessitis i et tramitarem l’alta als nostres serveis. A més, hi trobaràs telèfons mòbils nous i de segona mà amb un any de garantia i accessoris.

L’horari de la botiga de Piera és de dilluns a divendres de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Botiga Abrera

D’altra banda, a final d’any també vam obrir un establiment al Centre Comercial Montserrat Centre d’Abrera. Està ubicat a la planta baixa de l’equipament i està obert de dilluns a divendres de 9.30 a 14.30 hores i de 16 a 21 hores i els dissabtes ininterrompudament de 9.30 a 21 hores.